Informaatioratkaisut

Toimistoratkaisut

Kartoitamme yrityksenne arjen kannalta olennaiset toimistoratkaisut.
Toteutetut toimistoratkaisut, niiden luotettavuus sekä elinkaarenhallinta ovat keskeissä roolissa, kun haluatte maksimoida työntekijöiden tuottavuuden ja minimoida IT-kustannukset.
Kauttamme saatte kaikki tarvittavat työvälineet; työasemat, näytöt, puhelimet, tulostimet, varmistus- ja tiedostonjakopalvelun, lisenssit ja ohjelmistot käyttöönotettuina ja asennettuina.
Palvelemme toimistoratkaisuiden ylläpidossa, keskitetyssä hallinnoinnissa sekä etä- ja lähituessa.

Palvelinratkaisut

Olemme oikea kumppani jos etsitte skaalautuvaa sekä joustavaa palvelinratkaisua, missä on yhdistetty luotettavuus, korkea tietoturva sekä suorituskyky.

Kaikkiin palvelinratkaisuihimme on mahdollista liittää 24/7 ylläpito. Tällä varmistamme liiketoiminnan kannalta kriittisten palveluidesi toimivuus. Mikäli tarvitsette edellä mainittua asioita, olemme Teille se oikea kumppani.

Web-palvelut

Yrityksenne tarvitsemat web-palvelut, joita yrityksesi tarvitsee näkyäkseen verkossa.

Meiltä saat yrityksesi kotisivuille suorituskykyisen, tietoturvallisen ja helppokäyttöisellä hallintapaneelilla varustetun web-hotellipalvelun. Toimimme myös Viestintäviraston valtuttamana verkkotunnusvälittäjänä ja kauttamme voitte rekisteröidä kaikki yrityksellesi tärkeät verkkotunnukset.

SAAS-ratkaisut

Toimiston sähköiset työkalut ovat olennainen osa toimivaa modernia toimistoinfrastruktuuria. Kauttamme saat kaikki yrityksesi tarpeen mukaiset SaaS (Software as a Service) -ratkaisut, kuten Office365 -palvelut sekä tiketöintiratkaisut asiakkuuksien hallintaan.

 

Tietoliikenne- ja puheratkaisut

Kauttamme saatte kommunikointi-järjestelmät ja -palvelut, jotka suunnitellaan aina yksityiskohtaisesti vastaamaan yrityksenne tarpeita.

Haluamme lisätä työntekijöidesi tavotettavuutta, parantaa asiakaspalvelua ja kehittää yrityksesi liiketoimintaa tietoliikenne- ja puheratkaisuidemme avulla.

VoIP-puheratkaisumme tarjoaa kohtuullisin kustannuksin puhepalvelut yrityksellesi ja yhteistyökumppaneidemme avulla on mahdollista toimittaa puheratkaisut myös vaihdepalveluilla.

Asiantuntijapalvelut

IT-ympäristön ymmärtäminen, ylläpitäminen ja suunnittelu ei ole Teidän ydinliiketoimintaanne. Mutta ei hätää, se on meidän työtämme. IT-infrastruktuurin lisäksi saatte meiltä kaikki tarvitsemanne asiantuntijapalvelut. Henkilökohtaisesti, nopeasti, ammattimaisesti ja tehokkaasti. Asiantuntijapalveluitamme käyttämällä integroitte IT:n liiketoimintaanne ja tavoitteitanne tukevaksi funktioksi. Tuotamme informaatiota, jonka ansiosta tiedätte täsmällisesti IT-ympäristönne nykytilanteen, tulevat tarpeet, mahdollisuudet ja riskit. Saatte meiltä myös ydinliiketoimintaanne tukevia ratkaisuehdotuksia ja tarkkoja etenemissuunnitelmia. Lisäksi varmistatte, että IT-ympäristönne on optimoitu juuri omaan käyttöönne sopivaksi.